Συλλογή υπογραφών για τη διενέργεια Δημοψηφίσματος για τη Συμφωνία των Πρεσπών

Εμείς οι Δημοκρατικοί πολίτες που συνυπογράφουμε αυτό το κείμενο δηλώνουμε την αντίθεσή μας στη Συμφωνία των Πρεσπών μεταξύ της Ελληνικής Δημοκρατίας και της ΠΓΔΜ επειδή αυτή  απεμπολεί τα ύψιστα δίκαια του ελληνικού λαού στο σύνολό του και δεσμεύει το μέλλον των επερχόμενων γενεών.

Για το λόγο αυτό  ζητούμε να πραγματοποιηθεί δημοψήφισμα για την κύρωση ή όχι  της Συμφωνίας των Πρεσπών, ώστε να αποφασίσει  ο ίδιος ο κυρίαρχος  ελληνικός λαός γι’ αυτήν. Εξάλλου δεν είναι δυνατόν οι κάτοικοι της ΠΓΔΜ να έχουν ήδη εκφραστεί με δημοψήφισμα επί της συγκεκριμένης συμφωνίας και να μην παρέχεται το αντίστοιχο δικαίωμα στους Έλληνες πολίτες. Γιατί, σε τελευταία ανάλυση, το θέμα  αυτό είναι εθνικό και συγχρόνως θέμα δημοκρατίας.

Η διενέργεια του δημοψηφίσματος πρέπει να προηγηθεί της κύρωσης της  Συμφωνίας των Πρεσπών από την ελληνική Βουλή, ώστε η επίσημη θέση του ελληνικού κράτους, να διαθέτει νομιμοποίηση θεμελιωμένη στη συναίνεση του ελληνικού λαού.

Για να υπογράψετε πατήστε εδώ:

Παρακαλούμε να συμπληρώσετε όνομα, επώνυμο (στα ελληνικά), e-mail και κάντε κλίκ στην επιλογή i’m not a robot. Ανώνυμες υπογραφές δεν προσμετρώνται. Κοινοποιήστε την παραπάνω συλλογή υπογραφών όπου κρίνετε. Μπορείτε να επικοινωνήσετε μαζί μας μέσω ηλεκτρονικού ταχυδρομείου: dhmopshfismamakedonia@gmail.com και στο facebook


Απο χθες το βράδυ η πλατφόρμα που φιλοξενεί την συλλογή υπογραφών για ανεξήγητο μέχρι στιγμής λόγο καθυστερεί. Για αυτό δημιουργήσαμε και μια δεύτερη μέθοδο ηλεκτρονικής συλλογής υπογραφών. Συμπληρώνετε ονοματεπώνυμο και μια ηλεκτρονική διεύθυνση.


Από το απόγευμα της Παρασκευής 18 Ιανουαρίου 2019 η επιτροπή θα έχει και χιλιάδες έντυπα συλλογής υπογραφών για να συγκεντρώνονται και υπογραφές χέρι με χέρι.

Ευχαριστούμε.

Δήλωση Προστασίας Δεδομένων Προσωπικού Χαρακτήρα

Η Επιτροπή Διενέργειας Δημοψηφίσματος για τη Συμφωνία των Πρεσπών τηρεί το ισχύον νομοθετικό πλαίσιο περί προστασίας των προσωπικών δεδομένων, και λαμβάνει όλα τα απαραίτητα τεχνικά και οργανωτικά μέτρα. Η υπογραφή του κειμένου με αίτημα τη διενέργεια δημοψηφίσματος επέχει θέση συγκατάθεσης για την επεξεργασία των αιτούμενων προσωπικών δεδομένων, η οποία ανακαλείται ελεύθερα. Υπογραμμίζεται ότι τα προσωπικά δεδομένα των υπογραφόντων συλλέγονται και τηρούνται μόνο για το σκοπό της διενέργειας δημοψηφίσματος και δεν ανακοινώνονται ή διαβιβάζονται σε οποιονδήποτε τρίτον. ΔΗΜΟΣΙΕΥΟΝΤΑΙ αποκλειστικά όνομα και επώνυμο. Δεν δημοσιοποιείται η ηλεκτρονική διεύθυνση. Όσοι υπογράφοντες προαιρετικά δηλώσουν ηλεκτρονική διεύθυνση, μπορεί να λαμβάνουν ενημερωτικό υλικό για τις δράσεις της Επιτροπής Διενέργειας Δημοψηφίσματος για τη Συμφωνία των Πρεσπών, εκτός αν ρητώς δηλώσουν ότι δεν το επιθυμούν.

Οι υπογράφοντες δύνανται να ασκούν τα δικαιώματά τους από το Γενικό Κανονισμό Προστασίας Δεδομένων επικοινωνώντας με την Επιτροπή Διενέργειας Δημοψηφίσματος για τη Συμφωνία των Πρεσπών, dhmopshfismamakedonia@gmail.com και τηλέφωνο: 698-7741657.

2 σκέψεις σχετικά με το “Συλλογή υπογραφών για τη διενέργεια Δημοψηφίσματος για τη Συμφωνία των Πρεσπών

Σχολιάστε

Εισάγετε τα παρακάτω στοιχεία ή επιλέξτε ένα εικονίδιο για να συνδεθείτε:

Λογότυπο WordPress.com

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό WordPress.com. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Google

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Google. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Twitter

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Twitter. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Facebook

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Facebook. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Σύνδεση με %s